Image

PROGRAMA DE MENTORIA, DINAMITZACIÓ I PROMOCIÓ DE L’ECONOMIA COOPERATIVA 2018

Formulari d’inscripció al programa AQUÍ

Tens una idea?

Participa al nostre programa i fes realitat la teva idea de negoci, cooperativa, projecte… 

Què és aquest programa?

Aquest programa es basa en obrir una convocatòria per a acompanyar un seguit de projectes professionals i per al suport de l’emprenedoria a persones del Prat de Llobregat que no disposen de recursos físics (oficina o espai de treball), recursos econòmics (diners per dedicar al lloguer d’espais o augment de coneixements, connexió a Internet, lloguer de sales de reunions….) i recursos de coneixements empresarials (formació com a autònoms, startups, cooperativisme, fiscalitat…)

Aquest programa de mentoria respon a la voluntat d’acompanyar a persones de qualsevol edat en la creació, incubació i creixement d’una idea de negoci amb la metodologia Lean Startup a través d’un espai on poder fer realitat els seus projectes sota la tutorització dels professionals d’Uikú Coworking el Prat, que poden oferir la seva experiència en els diferents àmbits de cadascuna de les seves professions.

A qui va adreçat?

Aquest programa gratuït realitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat (Àrea de Promoció Econòmica) està adreçat a persones que vulguin fer realitat la seva idea de negoci.

Els criteris de selecció dels candidats seran el següents:

 • Cada candidat pot presentar-se només amb un projecte (10 punts)
 • Persones residents al del Prat de Llobregat en edat activa (10 punts)
 • Persones amb idees de negoci/projecte que vulguin desenvolupar-la i siguin compatibles amb al nostre espai (20 punts)
 • El projecte presentat ha de tenir una necessitat de suport en els àmbits anteriorment descrits (20 punts)
 • Persones amb ganes de formar part d’un col·lectiu de professionals, d’una cooperativa, amb voluntat de tirar endavant el seu projecte i establir sinergies amb la resta de l’equip de coworkers d’Uikú (10 punts)
 • Persones que creguin en el treball cooperatiu, ètic i sostenible (10 punts)
 • El candidat haurà de presentar una idea de negoci de manera documentada incloent un mínim anàlisi de viabilitat tècnic i econòmic. Es valorarà positivament si s’ha desenvolupat un pla d’empresa amb l’ajuda de Promoció Econòmica del Prat. (20 punts)

 

Estructuració del programa

Fase 1: Definició i concreció de la idea en un projecte realista

Objectiu: Ajudar a donar forma a idees per convertir-les en projectes.

Un màxim de 10 projectes seleccionats, seguint els criteris anteriorment descrits, realitzaran un programa formatiu-actiu on a partir d’una idea de negoci i aplicant la metodologia Lean Startup acabarà definint un projecte més realista que s’haurà d’exposar a membres jurats d’Uikú al finalitzar el mes.

Quan? 16 sessions, 2 per setmana de 3 hores (16h a 19h), durant tot els mesos d’abril i maig

On? A les instal·lacions d’Uikú Coworking El Prat

Fase 2: Incubació del projecte

Objectiu: Facilitar els recursos necessaris (espai i coneixements) per augmentar la viabilitat dels projectes seleccionats

Desprès de l’exposició dels projectes als membres jurats, es seleccionaran 5 projectes que passaran a ser incubats a les nostres instal·lacions.

Durant la Fase 2 els projectes seleccionats disposaran de:

 • Una taula de dos metres i cadira de treball.
 • L’horari de l’espai de treball és de 9.30 a 14h i de 15 a 20h de dilluns a divendres.
 • 12 hores d’assessorament amb un mentor/a seguint la metodologia Lean Startup. Cada reunió abordarà una fase diferent d’aquesta metodologia, des de fases inicials d’ideació del MPV (Mínim producte viable) fins a fases finals on fer un testeig de la idea de negoci. Algunes de les temàtiques que també es desenvoluparan són: màrqueting, estratègia de negoci, branding, imatge, etc.
 • Un seguiment de resolució de dubtes.
 • Accés a tots els serveis dels que disposa Uikú: plató fotogràfic, sala de reunions, wifi, impressora i fotocopiadora, cuina office, servei de recepció de paqueteria, direcció fiscal, etc..
 • Presència a la nostra web i publicacions a les nostres xarxes socials.
 • Assessorament i derivació per part d’Uikú cap a altres entitats que els hi puguin assessorar: Promoció Econòmica del Prat de Llobregat o Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, per exemple.

Quan? Del Juny al Octubre de 2018 (Del 15 de juliol fins 31 d’agost no es desenvoluparan tutories)

On? A les intal·lacions d’Uikú Coworking El Prat

Inscriu-te ja!

La data límit és el 31 de març de 2018.

Si el teu projecte és un dels seleccionats contactarem amb tu per correu electrònic.

Fes clic al següent botó i accedeix al formulari amb les teves dades per formalitzar la teva subscripció.

Formulari d’inscripció al programa AQUÍ