Image

PROGRAMA DE MENTORIA, DINAMITZACIÓ I PROMOCIÓ DE L’ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA 2019

Formulari d’inscripció al programa AQUÍ

Fes realitat la teva idea!

Participa al nostre programa i fes realitat la teva idea de negoci, cooperativa, projecte… 

Què és aquest programa?

La tercera edició d’aquest programa es basa en obrir una convocatòria per a acompanyar un seguit de projectes professionals, i per al suport de l’emprenedoria a persones del Prat de Llobregat que no disposen de recursos físics (oficina o espai de treball), recursos econòmics (diners per dedicar al lloguer d’espais o augment de coneixements, connexió a Internet, lloguer de sales de reunions….) i recursos de coneixements empresarials (formació com a autònoms, startups, cooperativisme, fiscalitat…)

Aquest programa de mentoria respon a la voluntat d’acompanyar a persones de qualsevol edat en la creació, incubació i creixement d’una idea de negoci amb la metodologia Lean Startup a través d’un espai on poder fer realitat els seus projectes sota la tutorització dels professionals d’Uikú Coworking el Prat, que poden oferir la seva experiència de dos edicions anteriors ajudant a 18 projectes.

A qui va adreçat?

Aquest programa gratuït realitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat (Àrea de Promoció Econòmica) està adreçat a persones que vulguin fer realitat la seva idea de negoci.

Els criteris de selecció dels candidats seran el següents:

 • Cada candidat pot presentar-se només amb un projecte (10 punts)
 • Persones residents al del Prat de Llobregat en edat activa (10 punts)
 • Persones amb idees de negoci/projecte que vulguin desenvolupar-la i siguin compatibles amb al nostre espai (20 punts)
 • El projecte presentat ha de tenir una necessitat de suport en els àmbits anteriorment descrits (20 punts)
 • Persones amb ganes de formar part d’un col·lectiu de professionals, d’una cooperativa, amb voluntat de tirar endavant el seu projecte i establir sinergies amb la resta de l’equip de coworkers d’Uikú (10 punts)
 • Persones que creguin en el treball cooperatiu, ètic i sostenible, i que el seu projecte tingui entre els seus objectius tenir un impacte en l’economia social, cooperativa o solidària (10 punts)
 • El candidat haurà de presentar una idea de negoci de manera documentada. Es valorarà positivament si s’ha desenvolupat un pla d’empresa amb l’ajuda de Promoció Econòmica del Prat. (20 punts)

 

Estructuració del programa

Fase “D’IDEA A PROJECTE”

Al finalitzar la fase formativa, les tutories individuals continuaran fins al 27 de juny de 2019 per acabar de reforçar els projectes i convertir-los en reals.

A l’exposició davant jurat, els projectes poden també, guanyar 4 places de coworking de juny a octubre (agost no inclòs) que inclourà:

 • Una taula compartida amb un altre projecte incubat, de dos metres i cadira de treball.
 • L’horari de l’espai de treball és de 9.30 a 14h i de 15 a 20h de dilluns a divendres.
 • Accés a tots els serveis dels que disposa Uikú: plató fotogràfic, sala de reunions, wifi, impressora i fotocopiadora (no inclou despeses d’impressions), cuina office, servei de recepció de paqueteria, direcció fiscal, etc..
 • Presència a la nostra web i publicacions a les nostres xarxes socials.
 • Assessorament i derivació per part d’Uikú cap a altres entitats que els hi puguin assessorar: Promoció Econòmica del Prat de Llobregat o Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, per exemple.

Quan? 12 hores de tutorització per projecte de març a juny de 2019.

On? A les intal·lacions d’Uikú Coworking El Prat

Inscriu-te ja!

La data límit és el 28 de febrer de 2019. Si el teu projecte és un dels seleccionats contactarem amb tu per correu electrònic. Fes clic al següent botó i accedeix al formulari amb les teves dades per formalitzar la teva subscripció.

Formulari d’inscripció al programa AQUÍ